Sollicitatieprocedure

  • We reageren altijd binnen twee werkdagen na ontvangst van je sollicitatiebrief of -email. We nodigen je uit voor een kop koffie of we nemen je op in ons netwerk van professionals.
  • Ben je een match met Gain? Dan nodigen we je uit voor twee verschillende gesprekken met teamleden van Gain. De gesprekken vinden mogelijk op één dagdeel plaats dan wel zo kort mogelijk achter elkaar. Dat is voor iedereen wel zo makkelijk!
  • Nadat de twee gesprekken hebben plaatsgevonden, gaan we samen kijken naar wat onze organisatie jouw talent kan bieden. Gaan we samen deze carrièrestap maken? Hoogste tijd om de arbeidsvoorwaarden erbij te halen!
  • Als de gesprekken voor beide partijen aanleiding vormen om verder te praten over een dienstverband, kunnen we je vragen om aan een profielonderzoek mee te werken. De uitkomst van dit onderzoek weegt mee om wel of niet met elkaar in zee te gaan.
  • Uiteindelijk streven we ernaar om de sollicitatieprocedure binnen twee weken na de eerste kennismaking af te ronden. Ben je er klaar voor?

Mocht je vragen hebben, of gemotiveerd zijn om te solliciteren, neem dan telefonisch contact op! Natuurlijk kan je ook een brief of email met motivatie en CV sturen aan:

Gain Automation Technology B.V.
T.a.v. mevr. J. Venmans
Kleine Landtong 27a
4201 HL Gorinchem

E-mail: recruitment@gain.nl

Telefoonnummer: 0183 – 820 300