Paul Janssen
In 2012 heeft Paul Janssen zich aangesloten bij Gain. In zijn functie als Sr. Technical Consultant heeft Paul vooral te maken met MES en Performance Analyses; hier ligt zijn kennis en expertise dan ook.

Presentatie van acteerbare informatie, KPI Dashboarding.

Voor een leverancier van eieren mag ik een KPI Dashboard realiseren. Het dashboard biedt inzicht tot het productie, logistiek en financieel proces. De status van de processen wordt op basis Key Performance Indicatoren bepaald. Mate van afwijking wordt in Euri winst/verlies uitgedrukt. De KPI’s worden gebaseerd op de rol van gebruiker via een Dashboard beschikbaar gesteld. Dit Dashboard is voor de gehele organisatie beschikbaar en kan hierbij tevens via het internet vanaf een smartphone ingezien worden.

BI

 

 

 

 

Voor diversie diverse (petro)chemische bedrijven heb ik vergelijkbare projecten uitgevoerd. Voor mij een leuke uitdaging om dezelfde functionaliteit voor een totaal andere klant toe te mogen passen. Waar bij industriële productiebedrijven de nadruk ligt op de productie zijn dit voor deze klant meer de logistieke en financiële processen. Hierbij worden eieren zo efficiënt mogelijk ingekocht, gesorteerd verpakt en vervolgens verzonden naar de eindklant.